Gemiddelde gaashekwerk prijzen

Wanneer u een praktische en goedkope oplossing zoekt voor uw omheining, is gaashekwerk een goed idee. Het is goedkoop, sterk en nuttig. Het wordt gemaakt van metaaldraden. Deze draden worden vervolgens tot gaas ‘gepuntlast’ of gevlochten. Als dit gebeurd is, kan het gaas voor allerlei verschillende doeleinde worden gebruikt. Het wordt vooral gebruik voor de omheining van tuinen, dierenverblijven en openbare plekken. Er zijn verschillende soorten gaashekwerk met verschillende gaashekwerk prijzen. Lees hier welk gaashekwerk geschikt is voor u en wat de prijzen zijn.

Tuingaas en Harmonicagaas

Tuingaas is sterk en hoog. Het is perfect te gebruiken om uw tuin mee te omheinen. Meestal kunt u dit gaashekwerk in de kleuren zwart of groen krijgen, maar andere kleuren zijn, in overleg met uw specialist, ook mogelijk. De gaashekwerk prijzen van tuingaas liggen niet hoog. De prijzen per 25 x 1 meter liggen tussen de 40 en de 150 euro. Voor de palen die tussen het gaashekwerk geplaatst moeten worden, betaalt u 20 tot 85 euro per paal.

Dit gaas is te vergelijken met tuingaas, maar de gaashekwerk prijzen liggen iets hoger. Daarnaast heeft harmonicagaas vaak een bovenbuis. Voor harmonicagaas betaalt u 60 tot 95 euro per 25 x 1 meter. Palen kosten 20 tot 25 euro en de bovenbuis zal u tussen de 25 en de 45 euro gaan kosten.

Dierengaas en Ongediertegaas

Gaashekwerk kan ook prima gebruikt worden om dierenverblijven mee te omheinen. Denk hierbij met name aan kleinvee. Deze gaashekwerk prijzen liggen tussen de 25 en de 120 euro per 25 x 1 meter en voor houten palen betaalt u 5 tot 10 euro. De gaashekwerk prijzen voor dierengaas liggen ver uiteen. Dit komt doordat er verschillende soorten dierengaas zijn, waarvan sommige gaashekwerken duurder zijn dan anderen. We onderscheiden de volgende soorten dierengaas:

  • Kippengaas.
  • Dassengaas.
  • Konijnengaas.
  • Schapengaas.
  • Volièregaas.

Van deze soorten is kippengaas voor de kippenren het goedkoopst. Dassengaas heeft de hoogste prijs. Het is mogelijk om dit gaashekwerk helemaal tot de grond te plaatsen, zodat dieren er niet onderdoor kunnen. Ook kunt u het gaas uitbreiden met schrikdraad. Voor actuele prijzen kunt u het beste enkele offertes aanvragen.

Tot slot is er ongediertegaas. Dit gaashekwerk is niet al te hoog, vaak ongeveer een meter, en heeft hele smalle vakjes van slechts 5 millimeter. Hierdoor kan ongedierte zoals ratten en muizen er niet doorheen. Ongediertegaas is uitstekend geschikt om rondom uw tuin te plaatsen. Wanneer u last heeft van mollen, kunt u ook kiezen voor mollengaas. Dit gaas wordt horizontaal onder uw grasmat geplaatst, zodat mollen er niet naar boven kunnen en gedwongen worden om ergens anders heen te graven. Gaashekwerk prijzen voor ongediertegaas liggen tussen de 15 en de 30 euro per 10 x 10 meter.

Offertes aanvragen

De gegeven prijzen zijn slechts richtlijnen. Als u echt wilt weten hoeveel u kwijt bent aan gaashekwerk prijzen, dan kunt u het beste enkele offertes aanvragen bij specialisten. U kunt ook via vergelijkingssites vrijblijvende offertes aanvragen. Neem de tijd om de prijzen met elkaar te vergelijken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.