Sierhekwerk

Wanneer de uitstraling minstens zo belangrijk is alsSierhekwerk orgineel de functie van omheining, dan is een sierhekwerk de juiste keuze. Sierhekwerken zijn te verkrijgen in verschillende modellen. De ronde vormen van de spijlen geeft het hekwerk de klassieke uitstraling. Naast het voordeel dat ze er chique uitzien, zijn ze ook nog zo goed als onderhoudsvrij. Een sierhekwerk is van staal gemaakt en word afgewerkt met een coating. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor roest en gaat een sierhekwerk heel lang mee.

Mogelijkheden

Ze zijn te verkrijgen in verschillende vormen en patronen. Afhankelijk van uw wensen kunt u zelf een sierhekwerk kiezen of samenstellen. Door de coating is het mogelijk om ook direct een kleur te kiezen. Deze kleur zal worden toegevoegd en direct aangebracht worden. Dit is iets anders dan verf die na verloop van tijd zou gaan afbladderen. Met de coating wordt dit voorkomen!

Wilt u een sierhekwerk geheel naar eigen wens hebben, denk dan na over de volgende punten:

  • De kleur
  • De spijlen
  • Wat voor opzetstukken
  • Enkel opzoek naar een sierhekwerk of ook in combinatie met een bijpassende poort en eventuele extra beveiliging

Wat zijn de kosten?

Benieuwd geworden naar de kosten van sierhekwerk? De kosten worden gegeven voor een stuk hekwerk van 1 meter lang en 1 meter breed. Voornamelijk de afwerking heeft invloed op de prijs. Denk aan het voordeel van een extra coating, hier betaald u extra voor, maar beschermd het hekwerk wel heel goed!

Afwerking van het hekwerk Kosten
Sierhekwerk 1m x 1m | gezinkt Tussen de €40,- en €90,-
Sierhekwerk 1m x 1m | gezinkt en gecoat Tussen de €55,- en €115,-

 

Naast het materiaal moet er rekening gehouden worden met de kosten voor de montage. Voor een meter hekwerk wordt er gemiddeld gerekend met €15,- euro. Deze bovengenoemde prijzen zijn een indicatie. Voor specifieke kosten kunt u het beste een vergelijking aanvragen. Specialisten uit de regio kunnen u hier inzicht geven in de prijzen.

Goedkoop sierhekwerkklassiek tuinhekje

Op zoek naar een specifieke goedkope sierhekwerk? Voor alle budgetten is er een mooi hekwerk beschikbaar. Is het budget de uitgangspositie dan zal vanuit hier gekeken moeten worden naar de opties. Bepaal wat het maximale bedrag is wat uit wordt gegeven aan het materiaal.

Een andere besparing kan hem zitten in het zelf plaatsen van het sierhekwerk. Zeker een goedkope oplossing, maar niet altijd een reële. Bent u zelf niet in staat om het sierhekwerk te plaatsen? Kunt u ook altijd besparen op het laten plaatsen ervan, namelijk door gratis een vergelijking aan te vragen.