Spijlenhekwerk

Een soort van spijlenhekwerk is erg in opkomst. spijlenhekwerk met poortDit komt wellicht doordat het erg veelzijdig is. Het word vaak ook gezien als een strakke versie van het sierhekwerk. Waarbij vroeger nog vooral veel de bedrijventerreinen gebruik maakten van spijlenhekwerk, zien we het nu ook steeds vaker terug bij de particulier.

Afhankelijk van de functie die het hekwerk heeft, kan er een keuze gemaakt worden tussen onder andere de hoogte. Gaat het vooral om het beveiligen van een terrein dan kunnen we voorstellen dat u een hoger hekwerk zoekt. Is het meer voor een omheining van een particuliere tuin, dan is er ook de keuze om voor lagere hekwerken van circa 1 meter hoog te kiezen.

Geschikt voor bedrijventerreinen

Van oudsher werden spijlenhekwerken al gebruikt bij bedrijventerreinen. Dit komt doordat ze erg stevig zijn en hierdoor goed helpen met de beveiliging van een gebied. De spijlen staan zo dicht op elkaar dat het niet mogelijk is voor dieren en mensen om er doorheen te komen. Waarbij ronde spijlen de standaard zijn is het ook mogelijk om te kiezen voor vierkante spijlen. Deze zijn haast onmogelijk om te buigen waardoor het weer een betere beveiliging geeft.

Is de beveiliging heel erg belangrijk dan zijn er nog extra opties om ongewenste gasten buiten te houden. Zo zijn er verschillende opzetstukken die het klimmen een stuk lastigere maken. In de extreme beveiliging is het ook mogelijk om te werken met prikkeldraad of schrikdraad.

De kosten van een spijlenhekwerk

Door de vele opties is het lastig om een prijs te geven voorSpijlen poort het hekwerk naar uw wensen. Een spijlenhekwerk begint rond de €35,- voor een stuk van 1m bij 1m. Een spijlenhekwerk is altijd gezinkt. Wilt u nog een coating toevoegen dan kunt u rekenen op zo een €20 euro extra kosten per meter. Door de coating is het mogelijk om een kleur toe te voegen en zal het onderhoud minimaal zijn.

Maar voor hogere hekken inclusief diverse opties worden andere prijzen gehanteerd. De prijzen van hekwerk specialisten lopen zo erg uiteen dat we hier geen prijs aan durven te koppelen. Het beste kunt u een vergelijking aanvragen. Met behulp van deze vergelijking krijgt u inzicht in de specifieke kosten die komen kijken bij uw wensen. Tevens zult u fors besparen door het grote prijs verschil tussen de specialisten!